divendres, 11 de desembre del 2009

Carta de suport a Sant Fruitós Decidim

Encetem aquest mes de desembre amb la mirada posada en una data ben propera: el 13 de desembre de 2009.
Aquest dia, juntament amb el 28 de febrer i el 25 d'abril de 2010 configuren un espai ben definit: DECIDIM!!!

I és en aquest espai de temps i voluntats que Esquerra Republicana de Catalunya vol acompanyar la ciutadania en l'exercici d'un dels drets més preuats de les persones, el dret a decidir, a dir què volem ser. Cal que el dret a decidir sigui percebut com un dret inalienable de la nostra nació perquè és un principi democràtic bàsic de qualsevol ciutadà per poder expressar-se.

Des d'Esquerra no amaguem el cap sota l'ala, ni mirem cap a un altre lloc, ni ens fem l'orni. És per això que els nostres militants ja fa temps que treballen des de l'anonimat, si cal, en les mobilitzacions per presentar les mocions de suport i per constituir les plataformes cíviques i formant part dels voluntariat imprescindible.

Des d'Esquerra volem donar la màxima difusió i empenta a la participació democràtica, per això ens servim d'aquesta campanya que reclama el SÍ i que té com a prioritat aconseguir una alta participació i que aquesta consulta popular i les successives esdevinguin un exemple de civisme i de pedagogia democràtica. Que la gent vagi a votar és la millor resposta cívica i democràtica davant d'aquells que ens neguen la possibilitat d'expressar-nos amb llibertat.
Des d'Esquerra Sant Fruitós de Bages volem encoratjar a la recent constituïda plataforma cívica Sant Fruitós Decideix que ja estan treballant per una diada de participació democràtica, de civisme i de fraternitat.
Encoratjar-vos a no defallir en la tasca que us ocuparà hores i hores de la vostra vida personal i familiar, per assolir l'excel•lència en aquesta consulta popular per la independència de Catalunya.


ERC-Sant Fruitós de Bages

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada