dimecres, 20 de gener del 2010

Trobada amb altres plataformes

El passat dijous 14 de gener, uns quants veïns de Sant Fruitós, membres de la comissió ciutadana “ Sant Fruitós Decideix” es van reunir amb representants de 5 municipis d’arreu de Catalunya. Aquesta trobada va servir per escoltar les experiències que aquests havien viscut durant l’organització i posterior celebració dels referèndums a les seves respectives poblacions el 13 de desembre passat. Els representants de Sant Cugat, Cardedeu, Vilassar de Dalt, Berga i Sallent van anar explicant, amb tot luxe de detalls, la feina que havien fet i aquells punts que ells consideraven més interessants a tenir en compte per a futures convocatòries de referèndums.

Escoltant-los, t’adonaves de la satisfacció que anaven reflectint les seves cares per la feina que havien fet als seus pobles i pels resultats obtinguts. Alhora, de les seves explicacions els presents en vàrem poder treure moltes coses a tenir en compte per la celebració del referèndum a Sant Fruitós el proper 25 d’abril.
Per poder celebrar el nostre referèndum ens caldrà mobilitzar a més de 100 persones, disposar d’un pressupost econòmic que rondarà els 8.000 €, organitzar diversos actes de campanya, organitzar-nos per treballar en 8 comissions diferents ( premsa, informàtica, campanya, econòmica, voluntaris, logística, junta electoral i seguretat) fer arribar informació i demanar la cooperació a totes les entitats del poble, i a tots els veïns del municipi.
En definitiva, ens espera una feina engrescadora i per la que caldrà comptar amb la col•laboració de molta gent del poble per tal que Sant Fruitós, el dia 25 d’abril, pugui celebrar amb èxit la seva consulta popular en defensa del dret dels catalans a decidir lliure i democràticament el seu futur.
Ara ens cal la col•laboració i el suport de tots els santfruitosencs, tant a nivell personal com econòmic. Ja hi ha més de 80 persones que han donat suport a aquesta iniciativa però hem de ser molts més si volem aconseguir l’objectiu que ens hem proposat. Aquest diumenge, uns quants membres de la Comissió ciutadana “ Sant Fruitós Decideix” estaran presents a la Marxa del Terme per tal de donar a conèixer la campanya i demanar el suport dels veïns de Sant Fruitós.



Imatge de la taula amb els representants de
Sant Cugat, Cardedeu, Vilassar de Dalt, Berga i Sallent


Imatge dels assistens

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada