dimecres, 10 de febrer del 2010

“SANT FRUITÓS DECIDEIX “ ES PROMOCIONARÀ A LA FESTA DE L’ARRÒS

Sant Fruitós de Bages celebra aquest diumenge, 14 de febrer, la FESTA DE L’ARRÒS, la seva festa més popular i coneguda, que atreu centenars de persones al parc del Bosquet i el seu entorn.

Als estands que l’Ajuntament munta a la Plaça d’Alfred Figueras, per entitats i associacions locals, enguany també s’hi trobarà una parada de la Comissió Ciutadana “ Sant Fruitós Decideix ”.

Els membres de la Comissió santfruitosenca que preparen la Consulta popular sobre la independència de la nació catalana, que al municipi de Sant Fruitós de Bages està prevista pel proper 25 d’Abril, aprofitaran aquesta jornada, per informar a tota la gent que participi en els actes de la Festa de l’Arròs, també per aconseguir més adhesions i recollida de firmes, alhora de trobar més ciutadans que vulgui col·laborar en les diferents comissions que treballen en l’organització de la consulta.

Al mateix temps, un dels membres de la Comissió, participarà en el Concurs d’Arrossos que es farà el diumenge al migdia, a la Pista del Bosquet. La paella portarà per nom “Sant Fruitós Decideix”. També sota el lema “Posa-hi el teu gra d’arròs”, a l’estand hi haurà una altra paella, on tothom que ho desitgi, podrà fer aportacions monetàries, destinades a sufragar les despeses de la Consulta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada