dimecres, 31 de març del 2010

Cataluña-Espanya, la pel·lícula

El proper dissabte dia 10 d'abril a les 20h, al Casal Cultural, es projectarà la pel·lícula "Cataluña-Espanya".

diumenge, 28 de març del 2010

Propera reunió

La propera reunió de coordinadora queda convocada el proper dimarts dia 30 a les 21h, a l'Aula de Formació (Sota la Biblioteca).

Per tant, la reunió és:


Dimarts, 30 de març de 2010 a les 21h.
a l'Aula de Formació

En principi, la reunió és tant sols amb els caps de cada comissió, tot i així, totes les reunions són obertes a tothom que hi vulgui participar.

gràcies a tots/es.

XERRADA SOBRE EMPRESARIS PER L’ESTAT PROPI


Organitzat per la Plataforma Sant Fruitós Decideix va tenir lloc al Casal Cultural una xerrada sobre “Empresaris per l’Estat Propi”, a càrrec de membres del Cercle Català de Negocis.
Davant una setantena de persones, l’empresari santfruitosenc Damià Aranda va donar la benvinguda a conferenciants i públic assistent, cedint la paraula a Antoni Bertran, responsable de presentacions del CCN, que va explicar que aquesta associació d’empresaris va néixer amb la voluntat d’aglutinar i defensar els empresaris que entenen l’establiment d’un Estat propi com la millor i més digna de les estratègies empresarials del nostre col·lectiu.

Xavier Olivella, encarregat de les relacions institucionals del CCN, va parlar del Dèficit Fiscal i Limitacions pel desenvolupament català. En una llarga dissertació, acompanyada de gràfics comparatius, Olivella va dir que Catalunya té un dèficit fiscal de 22.000 milions d’euros, que representen 60 milions d’euros al dia. 


També la gran quantitat d’obres i serveis que podria realitzar Catalunya, si disposes d’aquests diners. Aquest dèficit fiscal pot col·lapsar les bases de l’Estat de benestar a Catalunya, és a dir, la sanitat, l’ensenyament, les infraestructures i les polítiques de suport als sectors socials més dèbils El dèficit fiscal ha començat a limitar seriosament el creixement econòmic català.

El responsable de Noves Tecnologies del CCN, Àlex Sánchez, va explicar les Avantatges d’un Estat Propi i Full de Ruta: Una Catalunya podria enfocar-se cap a:  Ser la porta logística d’Àsia amb transformació de qualitat. Ser líders en biomèdica, farmacèutica i agroalimentari. La fàbrica de petits bens de qualitat per tot el món. Podríem integrar-nos a l’Unió Europea, com altres països, que tenen unes característiques semblants a nosaltres. Darrerament a Europa, països que fa pocs anys van obtenir la independència, com Croàcia o Estònia han vist créixer espectacularment el seu PIB.  Creiem que ara és un bon moment per obtenir la independència, i no hem d’esperar més, per això demanem que es vagi a votar SI el dia 25 d’abril.

Un animat torn de paraules va cloure l’acte.
Jaume Grandia

Fotos: J. Grandia

dijous, 25 de març del 2010

EMPRESARIS PER L’ESTAT PROPI


Avui dijous, 25 de març, a 1/4 de 9 del vespre, al Casal Cultural es farà una conferència sobre “Empresaris per l’Estat Propi”, a càrrec de membres del Cercle Català de Negocis que parlaran sobre El dèficit fiscal i limitacions del desenvolupament català i Avantatges d’un Estat Propi i Full de ruta.  L’acte està organitzat per la Plataforma Sant Fruitós decideix, que prepara la consulta popular sobre la independència del dia 25 d’abril.

SANT FRUITÓS DECIDEIX PRESENTÀ EL LLIBRE “NOSALTRES, ELS CATALANS”


Organitzat per la Plataforma de la Consulta sobre la independència “SANT FRUITÓS DECIDEIX”, es va presentar a la Sala de la Biblioteca Pública de Sant Fruitós, el llibre de Víctor Alexandre “Nosaltres, els catalans”, que comptà amb la presència del seu autor  i de la col·laboració d’un dels vint entrevistats en el llibre: el professor i músic santfruitosenc Michael Greeenacre. La presentació de l’acte anà a càrrec del periodista David Clusellas i hi assistiren una cinquantena de persones.

Per altra banda, la Plataforma està preparant el VOT ANTICIPAT, per la qual cosa, mirarà estar present en tots els actes populars que s’organitzin en el nostre municipi durant el mes d’abril. Per això fa una crida a tots els ciutadans que vulgui col·laborar en les meses electorals, que ho comuniquin a la Plataforma.

dimarts, 23 de març del 2010

Propera reunió


La propera reunió de coordinadora queda convocada el proper dimarts dia 23 a les 21h, a l'Aula de Formació (Sota la Biblioteca).

Per tant, la reunió és:


Dimarts, 23 de març de 2010 a les 21h.
a l'Aula de Formació

En principi, la reunió és tant sols amb els caps de cada comissió, tot i així, totes les reunions són obertes a tothom que hi vulgui participar.

gràcies a tots/es.

dilluns, 15 de març del 2010

Reunió dia 16


La propera reunió de coordinadora queda convocada el proper dimarts dia 16 a les 21h, a l'Aula de Formació (Sota la Biblioteca).

Per tant, la reunió és:


Dimarts, 16 de març de 2010 a les 21h.
a l'Aula de Formació

En principi, la reunió és tant sols amb els caps de cada comissió, tot i així, totes les reunions són obertes a tothom que hi vulgui participar.

gràcies a tots/es.

dimecres, 3 de març del 2010

EL DIA 20 DE MARÇ PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “NOSALTRES ELS CATALANS”.

El proper dissabte 20 de març, a les 12 del migdia, i a la Sala de la Biblioteca Pública es farà la presentació del llibre de Víctor Alexandre Nosaltres els Catalans”.

L’acte comptarà amb la presència de l’autor, i també amb a col·laboració del professor i músic santfruitosenc Michael Greenacre.

Al mateix temps la comissió organitzadora de la Consulta popular “Sant Fruitós decideix”, prevista pel dia 25 d’abril, està ultimant els detalles per realitzar una conferència a càrrec de membres del Cercle Català de Negocis, que tindria lloc el dijous 25 de març.

Per altra banda, diumenge passat uns quants membres de la Comissió coordinadora varen anar a visitar la celebració dels referèndums a Cardona i a Moià, per tal de conèixer sobre el terreny tot, les infrastructures i el muntatge que comporta la consulta popular.

També es va coincidir amb l’impulsor de les consultes a la comarca d’Osona, l’advocat Alfons López Tena, a qui es va  demanar  informació i es parla de realitzar una trobada a Sant Fruitós.

dimarts, 2 de març del 2010

Reunió dia 2

La propera reunió de coordinadora queda convocada el proper dimarts dia 2 a les 21h, a l'Aula de Formació (Sota la Biblioteca).

Per tant, la reunió és:


Dimarts, 2 de març de 2010 a les 21h.
a l'Aula de Formació

En principi, la reunió és tant sols amb els caps de cada comissió, tot i així, totes les reunions són obertes a tothom que hi vulgui participar.


gràcies a tots/es.

dilluns, 1 de març del 2010

28 de Febrer

Aquest diumenge uns quants membres de la Comissió coordinadora varem anar a visitar la celebració dels referendums a Cardona i a Moia, per tal de fer-nos una idea de com haurem de muntar-ho a Sant Fruitós el dia 25 d'abril.

Aquí podreu veure algunes de les fotos fetes a Moià, a on varem coincidir amb l'Alfons Lopez Tena, a qui varem estar demanant diverses coses i amb qui es concretarà una trobada a Sant Fruitós.

 El Toni i la Neus observant el desenvolupament de les votacions a Moià


L'Alfons López Tena parlant amb els membres de Sant Fruitós Decideix.

 
Foto de grup davant del local a on es feien les votacions a Moià.