dilluns, 14 de juny del 2010

Recollida de signatures per a la independència

El 8 de juny ha estat admesa a tràmit la Iniciativa Popular presentada per la Coordinadora Nacional per a la Consulta sobre la Independència, d’acord amb allò que permet la nova Llei de consultes populars per via de referèndum, que en el seu article 21 diu: «Els ciutadans de Catalunya poden promoure la convocatòria d’una consulta popular en l’àmbit de Catalunya si està avalada almenys pel 3% de la població».

La Comissió Promotora de la Iniciativa Popular reclama el suport de milers de voluntaris per tal d’aconseguir les 220.000 signatures requerides.
 
Per això, des de Sant Fruitós Decideix, ens posem en contacte amb vosaltres, per tal que col·laboreu amb la recollida de signatures. 
 
Des del partit d'Esquerra Republicana, ens donen el seu ajut per tal de fer els tràmits que en són més anguniosos, com és anar a Barcelona a buscar els papers per la recollida de signatures, i el de tornar aquests papers un cop s'ha fet la recollida.
 
Per tant, esteu tots convidats a la reunió que es farà aquest dimecres dia 16, a l'Aula de Formació, sota la biblioteca, a les 21 del vespre.
 
Tothom i està convidat. 
 
Des d'Esquerra Republicana, ens explicaran com s'ha de fer la recollida de signatures, i ens donaran tot el seu ajut per tal de poder-ho tirar endavant.
 
Aquest és un moment històric en el que ni un sol dels catalans i catalanes que hem somniat veure aquest país lliure podem restar inactius. L’hora de la veritat s’acosta, tot i que encara queda un llarg i difícil camí.

Per a més informació: http://referendumindependencia.cat/ip/

Sant Fruitós Decideix present a la Manifestació del 12 de juny



Aquest dissabte 12 de juny, es va celebrar a Barcelona, una manifestació amb el lema 'Autodeterminació és democràcia", organitzada per la Plataforma pel Dret a Decidir.

Representants d'entitats cíviques, partits polítics i persones a títol particular van participar en la manifestació, que va sortir de la plaça Urquinaona fins al Parlament de Catalunya, on totes les plataformes que han celebrat la Consulta en els seus Municipis, i les que ho faran properament, van deixar una pancarta davant del Parlament. 

Després es varen dirigir fins a l'Arc de Triomf, on es varen fer tot un seguit d'actuacions musicals i parlaments.

Uns quants membres de Sant Fruitós Decideix, que el passat 25 d'abril varen organitzar la Consulta al nostre poble, varen ser presents en aquesta manifestació, i deixaren la pancarta davant del Parlament.