diumenge, 11 de juliol del 2010

1 milió i mig de catalans a la manifestació


El dia 10 de juliol va ser un dia que passarà a la història. Un grup de gent de Sant Fruitós van organitzar un autobús, al final va quedar petit obligant a mobilitzar cotxes per anar a Barcelona.

Van quedar a un punt concret prop del principi de la manifestació. Era emocionant veure gent de diferents grups polítics units fent front comú. L'alcalde, algún regidor, el cap d'esquerra... tots junts solta la pancarta de Sant Fruitós.

dijous, 8 de juliol del 2010

Manifestació dia 10 de juliol - TOT PLE

Us informem que l'autobús ja està ple, si algú tenia intenció de baixar amb l'autobús a la Manifestació, haurà de mirar a altres poblacions.

Ja ens han informat a on pararan els autobusos:
http://www.somunanacio.cat/ca/noticia/aparcament-per-als-autobusos-que-acudeixin-a-la-manifestacio-4280.html

També, per tots els santfruitosencs que vulguin quedar per anar junts, hem quedat a davant de l'Hotel President:
http://maps.google.es/maps?f=q&source=s_q&hl=ca&geocode=&q=diagonal+572+barcelona&sll=41.394123,2.1492&sspn=0.005739,0.009645&gl=es&ie=UTF8&hq=&hnear=Avinguda+Diagonal,+572,+08021+Barcelona,+Catalunya&ll=41.394147,2.149115&spn=0.011413,0.01929&t=h&z=16

Recorregut:
Google maps


Moltes gràcies a tots
Bona Manifestació

dimecres, 7 de juliol del 2010

Manifestació dia 10 de juliol. TOT APUNT!!!

Hola a tots/es,

ja falta poc pel dissabte, i ja ho anem tenint tot perfilat.

Us informem d'alguns canvis:

Degut a problemes amb Omnium Cultural de Manresa, que ens havien apujat el preu de l'autobús a 380, i al fet que els socis d'Omnium havien de pagar, a diferència de si anaven a Manresa, ens hem posat en contacte amb el grup d'ERC de Sant Fruitós, els quals ens han organitzat l'autobús que sortirà d'aquí Sant Fruitós, i el preu serà de 5€ per cap sense importar la quantitat de gent que hi anem.

L'autobús és un de línia normal amb una capacitat de 55 places. ERC patrocina l'autobús, gestionant i pagant la diferència, però cal esmentar que aquest autobús no portarà cap emblema de cap partit polític, i que tothom i té cabuda.

Us recordem que la capacitat de l'autobús és limitada, per tant, tots els que s'hi vulguin apuntar i no ho hagin fet, que ho facin ja, per què a l'arribar a la capacitat màxima es tancarà, i no hi ha temps per gestionar més autobusos.

Tothom haurà d'abonar els 5€ al pujar a l'autobús.

Per tant, l'autobús sortirà de:


 La Plaça Alfred Figueres (Davant del Bosquet), a les 16h de la tarda del dissabte dia 10. 


L'hora de tornada no es pot precisar, però serà al voltant de les 20:30h.


Per tothom que vagi directa a Barcelona i vulgui quedar per anar junts a la Mani, hem quedat:


A les 17:45 a davant de l'hotel President, Diagonal direcció Francesc Macià, cantó muntanya.




Doncs, fins dissabte
Sant Fruitós Decideix

divendres, 2 de juliol del 2010

Manifestació dia 10 de juliol

Hola a tothom,
 
com ja sabeu, el TC ja ha dictat sentència de l'estatut, i des d' Omnium Cultural s'ha fet una crida al poble català a fer una gran manifestació a Barcelona el dia 10 de juliol (dissabte). En aquesta manifestació hi serà present la majoria de grups polítics i culturals del nostre país.

Des de Sant Fruitós Decideix, volem ser-hi presents i fer una crida a tot el poble de Sant Fruitós a que també vagi a la manifestació.
 
Per això, des d'Omnium de Manresa ens han ofert un autobús que podria sortir des de Sant Fruitós mateix, però per això necessitem omplir-lo.
 
L'autobús costa 350 euros, i és de 55 places. Per tant si el podem omplir surt a 6.5 euros. Aquest sortiria a les 16h del dissabte dia 10 des de Sant Fruitós, i als vols de les 20:30 marxaria de Barcelona cap a Sant Fruitós.
 
És molt important que confirmeu la vostra assistència abans del dilluns dia 5, que és el termini que ens ha donat Omnium Cultural.
 
Si us plau, responeu per email (santfruitosdecideix@gmail.com)  quan abans, dient si podreu o no venir, per tal de fer tota l'organització.
 
Comptem amb tots vosaltres.
 
Moltes gràcies.
 
Sant Fruitós Decideix