dijous, 18 de juliol del 2013

Informació de la Cadena Humana


Hola, us informem de més coses sobre la Cadena Humana de l'11 de setembre.

 .- Tenim assignat un tram de l'Hospitalet de l'Infant.

 .- El preu de l'autobús és de 10€.

 .- Podeu comprar el tiquet a:

- Òptica Bages 
- Fotos Isidre 
- Assegurances Mafre 

 .- L'hora de sortida serà a les 12h a davant del Nexe.

 .- La data límit d'inscripció és el 25 de juliol
(a aquestes inscripcions se'ls assegura la plaça de l'autobús)

Si per qualsevol raó no voleu o podeu venir amb nosaltres caldria que ens enviéssiu un e-mail, per tal d'anul·lar la vostra inscripció a la cadena en aquest tram. És molt important que la gent s'inscrigui per tal d'assegurar que tota la cadena serà complerta, sense cap forat.
Els que no aneu amb l'autobús i decidiu anar a algun altre lloc, també ens caldria saber-ho. Si heu dit que no a l'autobús i ara us ho heu repensat, podeu anar a comprar el tiquet igualment. 

Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres.  santfruitosdecideix@gmail.com

 Moltes gràcies

dimarts, 2 de juliol del 2013

Una imatge que val més que mil paraules !!


Val més una imatge que mil paraules, i les imatges que vam veure i que se’ns van gravar a la retina la nit del 29 de juny al Camp Nou les recordarem per sempre més, encara que amb l’edat la memòria ens faci males passades.
Hi ha moments en la vida d’una persona que les circumstàncies et donen l’oportunitat de fer història, i els que vàrem poder anar al concert per la llibertat  podem dir que ja formem part de la història del nostre país.
Hi ha imatges que diuen molt més que mil notícies i, encara que a Madrid es neguin a obrir els ulls i veure-hi més enllà del seu melic, a tot el món s’està parlant del cas dels catalans i això és molt important perquè es conegui la nostra lluita per la llibertat i la independència de Catalunya.
En certa ocasió hom va dir que per existir és important que tothom  parli de tu, encara que sigui malament. Després de la manifestació de l’11 de setembre, del concert per la llibertat i de la propera cadena humana que travessarà Catalunya de Nord a Sud, molta gent haurà parlat i parlarà de Catalunya, alguns per fer-nos costat en les nostres pretensions d’autodeterminació, altres per mirar d’entendre un moviment que fins ara desconeixien i d’altres per criticar-nos i desanimar-nos. Tot serà important pel nostre projecte perquè voldrà dir que existim i lluitem per a vèncer.
La propera oportunitat que tindrem serà la de participar en la cadena humana que, amb 400 km anirà des de la Jonquera a Alcanar unit el Nord i el Sud de Catalunya el proper 11 de setembre. Novament el món sencer podrà “veure” amb imatges  i per tant conèixer quina és la voluntat dels catalans.

El dia 11 de setembre tots serem cridats un altre cop per fer història i no podem deixar passar aquesta oportunitat per formar part d’un esdeveniment que els joves del futur estudiaran en els llibres de text de l’escola, de la mateixa manera que nosaltres estudiàvem la guerra civil espanyola o la tornada del President Josep Tarradellas a Catalunya. De la cadena humana que l’hauran de formar més de 400.000 persones i que travessarà tot Catalunya se’n farà ressò als cinc continents, i les imatges que donaran la volta al món en seran el testimoni per a les futures generacions. Els nostres fills i nets aprendran a l’escola que nosaltres vàrem  formar part de la història de Catalunya. No deixeu perdre aquesta oportunitat de fer historia i apunteu-vos per participar a la cadena del proper 11 de setembre

dilluns, 1 de juliol del 2013

2a. Mostra d'Entitats de Sant Fruitós de Bages

Dissabte dia 29, a la plaça 11 de setembre, es va dur a terme la 2a. Mostra d'Entitats de Sant Fruitós de Bages, en la qual hi foren present nombroses entitats del poble creant un caliu festiu, amanit per les actuacions que es dugueren a terme sota el Cobert de la Màquina de Batre per diferents entitats.

Com no podia ser menys, l'AT de Sant Fruitós també hi va assistir, tot i que a la mateixa hora es celebrava el concert per la Llibertat. Per tal de poder veure-ho tot, es muntà un televisor perquè tots els vianants pugessin seguir el concert en directe des de la mateixa carpa de l'Assemblea.


Fènix 1123

 
Aquest divendres dia 28 s'encetava la Festa Major a Sant Fruitós de Bages, aquest any des de l'ANC fèiem un acte, conjuntament amb l'Area de joventut de l'ajuntament.

Eren 3/4 de nou del vespre, ja estava tot preparat, s'estava provant el vídeo i l'àudio passant un resum de la Caravana per la independència de l'any passat. Hi havia una seixantena de cadires preparades, però tant sols quatre o cinc persones s'havien apropat. Els nervis se'ns menjaven als organitzadors, què podem haver fet malament?, no sabem arribar a la gent?, un munt de preguntes ens voltava pel cap.

Però així que es feren les 9 del vespre començà a entrar gent, i més gent, obligà a l'organització a instal·lar més cadires, i a 1/4 de nou començà la pel·lícula. Al cap de 10 minuts encara entrava gent, i s'anaren a buscar més cadires. Alguns dels espectadors acabaren seient a terra.

Al final un gran èxit, es posaren 117 cadires, tenint en compte que algunes del mig quedaren buides, però hi hagué gent assentada a terra i altres al fons de la sala drets, podem dir que més de 120 persones assistiren a la pel·lícula, una gran pel·lícula bassada en fets reals.

Sols hem de lamentar que finalment l'Èric Bertran no va poder assistir a l'event, degut al munt de compromisos que té, una gran llàstima, ja que les seves vivències segur que ens hagueren fet emocionar molt més, si això fos possible.