dilluns, 25 de gener del 2010

Inici de la Campanya del Referèndum del dia 25 d’abril.




Aquest dissabte, moments abans del prego de Festa Major, els membres de la Comissió Ciutadana “ Sant Fruitós Decideix ” van presentar a l’Alcalde de Sant Fruitós el cartell i la pancarta que dona el tret de sortida als actes de promoció del Referèndum que es celebrarà el dia 25 d’abril.

Tant l’alcalde, els Sr. Josep Rafart, com els regidors de Convergència i Unió, Esquerra Republicana, Entesa per Sant Fruitós i molts altres veïns del poble, que s’han adherit a la campanya i donen suport a la celebració del Referèndum, van poder veure el primer dels cartells que, amb les seves fotos, s’ha editat per promocionar i donar a conèixer a tots els veïns de Sant Fruitós la celebració de la consulta popular del proper mes d’abril.




Amb aquest acte es va mostrar les adhesions que, a títol personal, més de 70 veïns ens han fet arribar per donar suport a la campanya.

Moments més tard, tant el Sr. Xavier Roig en el seu prego com el mateix Alcalde de Sant Fruitós en la seva intervenció, van fer una crida a la participació de la societat civil, a promoure els canvis que la nostra societat necessita per sortir de la crisi econòmica que ens afecta i avançar cap una societat més justa i democràtica.

Sant Fruitós Decideix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada