dimecres, 3 de març del 2010

EL DIA 20 DE MARÇ PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “NOSALTRES ELS CATALANS”.

El proper dissabte 20 de març, a les 12 del migdia, i a la Sala de la Biblioteca Pública es farà la presentació del llibre de Víctor Alexandre Nosaltres els Catalans”.

L’acte comptarà amb la presència de l’autor, i també amb a col·laboració del professor i músic santfruitosenc Michael Greenacre.

Al mateix temps la comissió organitzadora de la Consulta popular “Sant Fruitós decideix”, prevista pel dia 25 d’abril, està ultimant els detalles per realitzar una conferència a càrrec de membres del Cercle Català de Negocis, que tindria lloc el dijous 25 de març.

Per altra banda, diumenge passat uns quants membres de la Comissió coordinadora varen anar a visitar la celebració dels referèndums a Cardona i a Moià, per tal de conèixer sobre el terreny tot, les infrastructures i el muntatge que comporta la consulta popular.

També es va coincidir amb l’impulsor de les consultes a la comarca d’Osona, l’advocat Alfons López Tena, a qui es va  demanar  informació i es parla de realitzar una trobada a Sant Fruitós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada