dimecres, 14 d’abril del 2010

Propers Vots Anticipats

La Plataforma Sant Fruitós Decideix, que prepara la consulta popular per el proper 25 d’Abril,  va organitzar el passat  dissabte, 10 d’abril, al Casal Cultural, la projecció de l’interessant documental CATALUÑA-ESPANYA, i després es va veure en pantalla gegant el partit de futbol Madrid-Barça. La sala es va omplir i els assistents van gaudir del documental i del partit. També el diumenge a Pineda i a la Torre del Sanmartí es va aprofitar els actes organitzats per les respectives Associacions de Veïns per muntar una paradeta informativa i recollir el vot anticipat dels ciutadans.
La Plataforma continuarà aquests dies amb la seva labor informativa i recollint el vot anticipat, entre altres, estarà a:
Dissabte 17.- Al matí, al Barri de La Rosaleda
Dissabte 17.- A la tarda, a l’Esplai dels Avis.
Diumenge 18.- A la tarda, al Casal Cultural
Dimarts 20.- Al matí, al Mercat de la Plaça d’Alfred Figueras
Divendres.23.- Tot el dia.- Parada de Sant Jordi a la plaça de l’Ajuntament.
També dilluns 19, a les 8 del vespre, tindrà lloc al Nexe-Espai de Cultura, l’acte de la presentació oficial de la Junta Electoral.

Recordem a tothom que per poder votar cal ser major de 16 anys, resident a Sant Fruitós i portar el DNI.

DIA 23 D’ABRIL – FESTIVITAT DE SANT JORDI


pengeu SENYERES ALS BALCONS

Demanem als santfruitosencs que no les treguin fins el diumenge, 25 d’abril, al vespre. Així recordarem a tothom, que el dia 25 és jornada electoral i tots hem de votar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada