divendres, 2 de juliol del 2010

Manifestació dia 10 de juliol

Hola a tothom,
 
com ja sabeu, el TC ja ha dictat sentència de l'estatut, i des d' Omnium Cultural s'ha fet una crida al poble català a fer una gran manifestació a Barcelona el dia 10 de juliol (dissabte). En aquesta manifestació hi serà present la majoria de grups polítics i culturals del nostre país.

Des de Sant Fruitós Decideix, volem ser-hi presents i fer una crida a tot el poble de Sant Fruitós a que també vagi a la manifestació.
 
Per això, des d'Omnium de Manresa ens han ofert un autobús que podria sortir des de Sant Fruitós mateix, però per això necessitem omplir-lo.
 
L'autobús costa 350 euros, i és de 55 places. Per tant si el podem omplir surt a 6.5 euros. Aquest sortiria a les 16h del dissabte dia 10 des de Sant Fruitós, i als vols de les 20:30 marxaria de Barcelona cap a Sant Fruitós.
 
És molt important que confirmeu la vostra assistència abans del dilluns dia 5, que és el termini que ens ha donat Omnium Cultural.
 
Si us plau, responeu per email (santfruitosdecideix@gmail.com)  quan abans, dient si podreu o no venir, per tal de fer tota l'organització.
 
Comptem amb tots vosaltres.
 
Moltes gràcies.
 
Sant Fruitós Decideix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada