dimarts, 23 d’agost del 2011

Cap a "Sant Fruitós per la Independència" - ANC

Hola companys,

després d'un temps d'estar en pausa, havent vist passar unes eleccions municipals que han portat canvis al nostra poble, volem tornar a moure'ns per avançar en el reafirmament nacional.

No hem estat parats, hem estat observant els diferents moviments que s'han anat succeint, creiem que tot l'esforç emprat en la consulta del 25 d'abril del 2010, no ha de quedar en res, i per tant cal continuar avançant, aprofitant la il·lusió de tot un grup de persones que ens va recolzar en tot moment per aconseguir un gran èxit en la Consulta.

Per això, us volem informar i a la vegada convidar-vos a unir-vos a nosaltres, en el nou camí que volem seguir. Creiem que el millor per tal de continuar amb el nostre esforç és adherir-nos a l'ANC (Assemblea Nacional Catalana), un moviment creat des de la societat civil, per tal d'aconseguir una gran base social cap a la independència.

Per això, canviarem el nom de "SANT FRUITÓS DECIDEIX" per "SANT FRUITÓS PER LA INDEPENDÈNCIA".

Ara ens cal obtenir el vostre recolzament per tirar-ho endavant, primer de tot adherint-vos a l'ANC des de la pàgina http://www.assemblea.cat/. Properament farem una crida popular per tal de presentar-nos i demanar als nostres conciutadans que s'adhereixin.

Des d'aquesta assemblea territorial organitzarem actes per tal d'anar conscienciant a la gent cap al futur estat català, per així, quan arribi el moment, siguem una massa social suficientment gran com per fer el pas que ens falta per la llibertat del poble català.

gràcies a tots

Josep Mas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada